Termeni și condiții

In continuare, sunt prezentate condițiile în care bodystocking.ro vă pune la dispoziție produsele prezentate pe site . Aceste condiții pot fi modificate fără o anuntare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

bodystocking.ro functioneză ca o platformă de Marketing Afiliat, ceea ce presupune că utilizatorul va fi direcționat către site-ului Partenerului pentru a plasa și finaliza comanda dorită.

Pentru a cumpara produse de pe site-ul bodystocking.ro sau de pe site-urile Partenerilor clientul trebuie sa fie major. Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea condițiilor comerciale generale și tine loc contractului de vânzare-cumpărare.

Informațiile despre articole sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare.

Prețurile prezentate pot fi diferite de cele regăsite pe site-urile Partenerilor având în vedere că actualizarea nu se realizează în mod automat. Prețul afișat pe platforma bodystocking.ro este cu caracter pur informativ, valoarea produsului și respectiv a comenzii este cea menționată pe site-ul Partenerului.

Toate prețurile afișate includ TVA.

Taxele de transport și condițiile de livrare sau de retur sunt menționate pe site-ul Partenerului.

Plata pentru produsele comandate se va face către Partener.

bodystocking.ro deține drepturi de autor sau folosință pentru textele și imaginile afișate pe site. Orice eventuale sesizări privind drepturi de autor sau folosință asupra unor materiale afișate pe site pot fi trimise la contact [at] bodystocking.ro . La orice sesizare făcuta pe această adresă de email se va primi răspuns în maxim 14 zile calendaristice.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și în concordanță cu (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation), bodystocking.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Datele pe care le colectează bodystocking.ro sunt: adresa de email.

Scopurile colectării datelor este de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea acestor Termeni și Ccondiții ai luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau partială a acestora prin trimiterea unei solicitări la adresa contact [at] bodystocking.ro

Astfel, bodystocking.ro poate notifica utilizatorii abonați la newsletter cu privire la ofertele curente, prin newsletterul ocazional.

bodystocking.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bodystocking.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.